stone pavillion

I realized;

looking down at the soft rectangle stones

each time my heel felt the ground

through my worn black flip flops

thin, foamy and squirmy

that although this walkway was not natural

and there was no way everything

could be lush green forest

moss, mist, and deer eyes

that these stones were placed here;

someone in the past put them there

expecting people to walk over them,

never knowing how many

would appreciate his work in the sun,

the precise 90 degree angles and plowed earth:

yet his work has held many feet

unknowingly grateful feet

unknowingly enamored feet

in the space his placed rocks did create

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s